autor:

portokla

» » Mancaruri cu carne

Pui in sos lamaie si broccoli

Autor: portokla (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: portokla (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 decembrie 2012

Ingrediente
Piept pui 200 g, Capere 20g, lamaie 1 bucata, brocoli 150g, ulei 100ml, vin 100 ml, verdeata cateva fire, faina 100g

Dificultate: Redusa Timp: 7 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala se curata de pielita,se dezoseaza. Broccoli se spala si se pune la fiert.



Se pune uleiul intr-o tigaie si se pune pe foc,dupa aceea se ia pieptul se bate,se da prin faina si se pune la prajit in tigaie,pe ambele parti pana capata o culoare aramie, se scurge uleiul (se arunca, apoi se stinge cu vin,se adauga cateva felii de lamaie si zeama la ce ramane din ea, apoi se lasa la fiert, se adauga capere apoi se mai lasa 2 minute si se scoate se serveste pe farfurie, alaturi de garnitura de brocolii si cu verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos lamaie si broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

7 min

0 voturi

Ingrediente

  • Piept pui 200 g
  • Capere 20g
  • lamaie 1 bucata
  • brocoli 150g
  • ulei 100ml
  • vin 100 ml
  • verdeata cateva fire
  • faina 100g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI