Pieptul de pui se spala se curata de pielita,se dezoseaza. Broccoli se spala si se pune la fiert.
Se pune uleiul intr-o tigaie si se pune pe foc,dupa aceea se ia pieptul se bate,se da prin faina si se pune la prajit in tigaie,pe ambele parti pana capata o culoare aramie, se scurge uleiul (se arunca, apoi se stinge cu vin,se adauga cateva felii de lamaie si zeama la ce ramane din ea, apoi se lasa la fiert, se adauga capere apoi se mai lasa 2 minute si se scoate se serveste pe farfurie, alaturi de garnitura de brocolii si cu verdeata deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii