Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop alb absorbant, se introduc intr-o punga cu sarea, faina si piperul.
Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pt a se impreuna cu faina si condimentele. Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga puiul si se rumeneste pe toate partile, circa 15-20 min, apoi se scot bucatile pe o farfurie calda.
In grasimea ramasa se calesc la foc mic ardeii curatati de cotoare si seminte, taiati rondele groase, si ceapa taiata felii mari pana se fragezesc si devin aurii. Se adauga usturoiul si costita taiata bucatele, amestecand mereu.
Se aseaza din nou carnea in cratita, se adauga supa, chili, cimbrul si patrunjelul tocate si se pun la cuptor pt 15-20 min. Se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii