autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu carne

PUI IN STIL SPANIOL

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui mare(cca 1,5 kg),2 linguri faina,3 linguri ulei,1 ceapa rosie,1 ardel gras rosu,1 ardel gras galben,1 ardel gras verde,2 catei de usturoi,200 gr costita afumata,1 cescuta supa de pui, lingurita praf de chili(sau ardei iuti ,uscati si pisati),jumatate de lingurita de cimbru,patrunkjel verde,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop alb absorbant, se introduc intr-o punga cu sarea, faina si piperul.

Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pt a se impreuna cu faina si condimentele. Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga puiul si se rumeneste pe toate partile, circa 15-20 min, apoi se scot bucatile pe o farfurie calda.

In grasimea ramasa se calesc la foc mic ardeii curatati de cotoare si seminte, taiati rondele groase, si ceapa taiata felii mari pana se fragezesc si devin aurii. Se adauga usturoiul si costita taiata bucatele, amestecand mereu.

Se aseaza din nou carnea in cratita, se adauga supa, chili, cimbrul si patrunjelul tocate si se pun la cuptor pt 15-20 min. Se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI IN STIL SPANIOL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare(cca 1,5 kg),2 linguri faina,3 linguri ulei,1 ceapa rosie,1 ardel gras rosu,1 ardel gras galben,1 ardel gras verde,2 catei de usturoi,200 gr costita afumata,1 cescuta supa de pui, lingurita praf de chili(sau ardei iuti ,uscati si pisati),jumatate de lingurita de cimbru,patrunkjel verde,sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Carne de pui cu sos