Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop alb absorbant, se introduc intr-o punga cu sarea, faina si piperul.
Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pt a se impreuna cu faina si condimentele. Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga puiul si se rumeneste pe toate partile, circa 15-20 min, apoi se scot bucatile pe o farfurie calda.
In grasimea ramasa se calesc la foc mic ardeii curatati de cotoare si seminte, taiati rondele groase, si ceapa taiata felii mari pana se fragezesc si devin aurii. Se adauga usturoiul si costita taiata bucatele, amestecand mereu.
Se aseaza din nou carnea in cratita, se adauga supa, chili, cimbrul si patrunjelul tocate si se pun la cuptor pt 15-20 min. Se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii