autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu carne

PUI IN STIL SPANIOL

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui mare(cca 1,5 kg),2 linguri faina,3 linguri ulei,1 ceapa rosie,1 ardel gras rosu,1 ardel gras galben,1 ardel gras verde,2 catei de usturoi, gr costita afumata,1 cescuta supa de pui,1 lingurita praf de chili(sau ardei iuti ,uscati si pisati),jumatate de lingurita de cimbru,patrunkjel verde,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop alb absorbant, se introduc intr-o punga cu sarea, faina si piperul.

Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pt a se impreuna cu faina si condimentele. Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga puiul si se rumeneste pe toate partile, circa 15-20 min, apoi se scot bucatile pe o farfurie calda.

In grasimea ramasa se calesc la foc mic ardeii curatati de cotoare si seminte, taiati rondele groase, si ceapa taiata felii mari pana se fragezesc si devin aurii. Se adauga usturoiul si costita taiata bucatele, amestecand mereu.

Se aseaza din nou carnea in cratita, se adauga supa, chili, cimbrul si patrunjelul tocate si se pun la cuptor pt 15-20 min. Se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI IN STIL SPANIOL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui de tara cu smantana

Pui de tara cu smantana

Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele

6 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Bors de perisoare

Bors de perisoare

1. Se curata zarzavatul si se toaca marunt sau se da pe razatoarea mare. Intr-o oala punem 2 l de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare(cca 1,5 kg),2 linguri faina,3 linguri ulei,1 ceapa rosie,1 ardel gras rosu,1 ardel gras galben,1 ardel gras verde,2 catei de usturoi, gr costita afumata,1 cescuta supa de pui,1 lingurita praf de chili(sau ardei iuti ,uscati si pisati),jumatate de lingurita de cimbru,patrunkjel verde,sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficat de pasare cu mazare