autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui italienesc (cacciatore)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g ciuperci mici, , 12 copane de pui (circa 1,2 kg), , 1-2 linguri de untdelemn, , 1 ceapa mijlocie, , 1 catel de usturoi, , 400 g piure de rosii (conserva), , 1/2 ceasca de vin alb,, 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui,, 1 lingurita oregano (la plic), , 1 lingurita cimbru uscat, , sare si, piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Se porneste cuptorul. - Se incinge untdelemnul intr-o tigie cu fundul gros si se prajesc pe rand copanele de pui, la flacara mijlocie, pana se rumenesc. Se pun intr-o cratita rezistenta la foc. - Se arunca untdelemnul folosit din tigaie si se pune altul curat, se incinge si se caleste in el usturoiul curatat si zdrobit, ceapa curatata si tocata mai mare, pana se auresc. Se toarna peste copane. - Celelalte ingrediente se pun intr-o ulcica (ciupercile, rosiile, vinul si apa), se condimenteaza dupa gust si se pun la fiert pe foc mic, zece minute. Amestecul se toarna peste copane. Se lasa sa fiarba totul la cuptor, sub capac, 35 de minute, pana ce carnea se face frageda. Se serveste alaturi cu paste marunte, fierte in apa cu sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui italienesc (cacciatore)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g ciuperci mici
  • 12 copane de pui (circa 1,2 kg)
  • 1-2 linguri de untdelemn
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 catel de usturoi
  • 400 g piure de rosii (conserva)
  • 1/2 ceasca de vin alb,
  • 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui,
  • 1 lingurita oregano (la plic)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare si
  • piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe cu sos