autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui italienesc (cacciatore)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g ciuperci mici, , 12 copane de pui (circa 1,2 kg), , 1-2 linguri de untdelemn, , 1 ceapa mijlocie, , 1 catel de usturoi, , 400 g piure de rosii (conserva), , 1/2 ceasca de vin alb,, 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui,, 1 lingurita oregano (la plic), , 1 lingurita cimbru uscat, , sare si, piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Se porneste cuptorul. - Se incinge untdelemnul intr-o tigie cu fundul gros si se prajesc pe rand copanele de pui, la flacara mijlocie, pana se rumenesc. Se pun intr-o cratita rezistenta la foc. - Se arunca untdelemnul folosit din tigaie si se pune altul curat, se incinge si se caleste in el usturoiul curatat si zdrobit, ceapa curatata si tocata mai mare, pana se auresc. Se toarna peste copane. - Celelalte ingrediente se pun intr-o ulcica (ciupercile, rosiile, vinul si apa), se condimenteaza dupa gust si se pun la fiert pe foc mic, zece minute. Amestecul se toarna peste copane. Se lasa sa fiarba totul la cuptor, sub capac, 35 de minute, pana ce carnea se face frageda. Se serveste alaturi cu paste marunte, fierte in apa cu sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui italienesc (cacciatore)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati

4 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

1. Se curata ardeii, se spala si li se scot cotoarele; 2. Se pune carnea tocata de porc si vita

21 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g ciuperci mici
  • 12 copane de pui (circa 1,2 kg)
  • 1-2 linguri de untdelemn
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 catel de usturoi
  • 400 g piure de rosii (conserva)
  • 1/2 ceasca de vin alb,
  • 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui,
  • 1 lingurita oregano (la plic)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare si
  • piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa