autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui italienesc (cacciatore)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g ciuperci mici, , 12 copane de pui (circa 1,2 kg), , 1-2 linguri de untdelemn, , 1 ceapa mijlocie, , 1 catel de usturoi, , 400 g piure de rosii (conserva), , 1/2 ceasca de vin alb,, 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui,, 1 lingurita oregano (la plic), , 1 lingurita cimbru uscat, , sare si, piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Se porneste cuptorul. - Se incinge untdelemnul intr-o tigie cu fundul gros si se prajesc pe rand copanele de pui, la flacara mijlocie, pana se rumenesc. Se pun intr-o cratita rezistenta la foc. - Se arunca untdelemnul folosit din tigaie si se pune altul curat, se incinge si se caleste in el usturoiul curatat si zdrobit, ceapa curatata si tocata mai mare, pana se auresc. Se toarna peste copane. - Celelalte ingrediente se pun intr-o ulcica (ciupercile, rosiile, vinul si apa), se condimenteaza dupa gust si se pun la fiert pe foc mic, zece minute. Amestecul se toarna peste copane. Se lasa sa fiarba totul la cuptor, sub capac, 35 de minute, pana ce carnea se face frageda. Se serveste alaturi cu paste marunte, fierte in apa cu sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui italienesc (cacciatore)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de vitel cu mazare

Carne de vitel cu mazare

Se curata ceapa,morcovii,usturoiul,ardeiul si rosiile se spala.Se taie marunt dupa placul fiecaruia

10 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Copanele invelite in bacon

Copanele invelite in bacon

Se spala copanelele si se condimenteaza dupa gust. Apoi se ung cu ulei si se invelesc in bacon. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g ciuperci mici
  • 12 copane de pui (circa 1,2 kg)
  • 1-2 linguri de untdelemn
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 catel de usturoi
  • 400 g piure de rosii (conserva)
  • 1/2 ceasca de vin alb,
  • 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui,
  • 1 lingurita oregano (la plic)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare si
  • piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sombreri cu linte si carnati