autor:

prisecaru monica

» » Mancaruri cu carne

Pui Jakob

Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Suedia


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Suedia


Reteta postata pe: 04 septembrie 2010

Ingrediente
1 pui grill sau prajit, , 150 gr. bacon, , margarina sau unt pentru prajit, , 200 gr. ciuperci, , 250 ml. smantana, , 50 ml. chili sos sau ketchup, , 18 gr. faina, , 35 gr. alune

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau pulpe pe care le-am prajit ).Se taie baconul fasii si se prajeste la foc mediu.Se pune apoi pe hartie sa se scurga de ulei.Se topeste margarina sau untul si se prajesc ciupecile(eu am folosit ciuperci din conserva in loc de cele proaspete).Se amesteca smantana,sosul chilli (ketchup) si faina. Se rastoarna sosul obtinut peste pui. Baconul si ciupercile se pun printre compozitie.Se baga tava la cuptorul incins la 225 grade pentru 15-20 minute. Se presara deasupra alune pisate cand este aproape gata.Se serveste cu orez fiert sau cartofi natur si salata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Jakob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Zsunacs Vera , 22 aprilie 2015

    O FI BUNA???

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2011

    Am facut si eu pulpe Jakob si au iesit delicioase. Dar fara alune...De retinut, data viitoare cand mai fac. Imi place cum arata papica ta !

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2010

    Cred ca e foarte gustos puiul cum il faci tu ,am sa incerc si eu sper sa-mi iasa la fel de reusit.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 pui grill sau prajit
  • 150 gr. bacon
  • margarina sau unt pentru prajit
  • 200 gr. ciuperci
  • 250 ml. smantana
  • 50 ml. chili sos sau ketchup
  • 18 gr. faina
  • 35 gr. alune

Raporteaza reteta

Retete
de prisecaru monica
Parizer de porc cu praz

Parizer de porc cu praz

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocana siciliana

Tocana siciliana

Se taie carnea in buc. si se rumeneste in ulei sau unt.Se pune sare si piper,se adauga ceapa tocata,usturoiul

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Zacusca mea de fasole

Zacusca mea de fasole

Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi

12 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

Sidy (Chef de cuisine)

Am facut si eu pulpe Jakob si au iesit delicioase. Dar fara alune...De retinut, data viitoare cand mai fac. Imi place cum arata papica ta !

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Curcan umplut, la cuptor cu lemne