autor:

Eugenia Bogdan

» » Mancaruri cu carne

Pui Kiev

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2012

Ingrediente
1 piept de pui fara os, 100 g unt, Patrunjel, 2 catei usturoi, Sare, piper, 1-2 oua, Faina si pesmet, Ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Este o reteta gustoasa si usor de preparat. Sigur o veti gati si a doua oara. Procedati asa:
Taiati felii pieptul de pui si il bateti usor fara a-l zdobi cu ajutorul unei pungi de plastic.
Pregatiti o crema din untul moale, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt, pe care o asezonam cu sare si piper.
Ungeti feliile de piept cu crema obtinuta si rulati-le cu grija.
Separat bateti ouale cu sare si piper, treceti rulourile prin faina, ou si pesmet si puneti-le la prajit in uleiul incins.
Consumati-le calde cu salata de sezon. Noi le-am servit cu salata de fasole pastai.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mic dejun pentru campioni PUI KIEV

Mic dejun pentru campioni PUI KIEV

Mod de preparare reteta pui Kiev Am pus intr-un bol untul moale, patrunjelul tocat, usturoiul zdrobit

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui a la Kiev

Pui a la Kiev

Intr-un bol se pune untul, care trebuie sa fie moale, sarea, coaja si sucul de lamiae, usturoiul

32 voturi    8 comentarii
20h 8 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • retedelicioase (Maestru bucatar) , 25 aprilie 2014

    trebuie sa o incerc , neaparat....

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2013

    Bun ,bun de tot

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2012

    Foarte aromat!*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

      O reteta pe care o pregatesc intotdeauna cu placere ,cu o mica precizare :deoarece la noi in casa se mananca mai picant ,pe langa piper negru folosesc chilli si pun deasemeni suvite de gogosar pentru un aspect mai deosebit .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

      Un pranz delicios si hranitor!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara os
  • 100 g unt
  • Patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • Sare
  • piper
  • 1-2 oua
  • Faina si pesmet
  • Ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

11 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

297 voturi    37 comentarii
1h 20 min
Prajituri

retedelicioase (Maestru bucatar)

trebuie sa o incerc , neaparat....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale de doua feluri