Untul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si piper si punem pasta rezultata intr-o folie de plastic, iar cu ajutorul foliei facem un baton (foto), pe care il bagam la frigider sa se intareasca.
Pieptul de pui il spalam si il stergem cu servetele de bucatarie, apoi il taiem in doua, dupa care cu ajutorul unui cutit facem cate un buzunarel din partea mai groasa din piept, avand grija sa nu il intepam.
Dupa ce s-a intarit batonul il taiem in 2, iar fiecare bucata o bagam in buzunarelele facute la pieptul de pui.
Cele 2 bucati de piept umplute cu pasta de unt le saram si piperam, apoi le bagam in oul batut spuma, pe urma prin pesmet, apoi din nou prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim pieptul de pui pe ambele parti, nu trebuie sa se prajeasca in totalitate deoarece il badam la cuptor.
Intr-o tava am pus un gratar, unde am tranferat cele 2 jumatati de piept la cuptor pentru cca.20 minute.
La sfarsit presaram cascaval ras. Servim alaturi de o garnitura si o salata, in cazul meu am servit cu cartofi Duchesse si salata de varza.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii