Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Amestecul de condimente se pune pe toata suprafata puiului.
Se porneste aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe pozitia SAUTE si se pune lingura de ulei.
Cand s-a infierbantat uleiul, se soteaza puiul pe ambele parti, mai intai cu pieptul in jos, apoi se intoarce pe partea cealalta. Se soteaza cate 5 minute pe fiecare parte.
Se introduce in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune supa de pui, usturoiul si sucul de lamaie.
Se inchide etans capacul aparatului si se seteaza pe POULTRY la 27 de minute. Timpul se seteaza in functie de marimea puiului.
Cand a expirat timpul, se lasa sa se elibere presiunea in mod natural.
Cand deschideti capacul, folositi o manusa de bucatarie.
Se scoate cu ajutorul unei spatule de plastic. Puiul trebuie manevrat usor, ca sa nu se rupa.
Se pune pe platou si se serveste cu garnitura preferata.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii