autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor cu cartofi

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2009

Ingrediente
1 pui, 5 cartofi, 3 catei usturoi, piper, delikat, sare, dafin, 300 ml vin, ulei, 1 pahar bere

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune puiul si se lasa 3 4 ore.
Dupa acest timp puiul se unge cu ulei,se aseaza in tava,se adauga si baitul care a ramas si se da la cuptor timp de 45 min.
Se adauga cartofii curatati,taiati in 4 si se da iar la cuptor inca jumatate de ora.Cu 15 min inainte sa fie gata se adauga paharul de bere pentru a fragezi carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate ( se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii

15 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu orez si cartofi la cuptor

Piept de pui cu orez si cartofi la cuptor

Orezul l-am fiert aparte. Cartofii i-am fiert in coaja apoi i-am curatat si i-am zdrobit pana s-au

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Bun si gustos!

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Felicitari, arata delicios. Him.... si eu aruncam de obicei baitul in care tineam carnea la macerat. Acum mi-ai dat idei cum sa valorific si zeama aceea. Mersi.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Nu sunt 34 de ore la macerat.Doar 3 sau 4 ore.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      34 de ore la macerat? Mi se pare exagerat de mult.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O sa postez o fotografie cu pui la cuptor pregatit numai in bere neagra...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O bunatate puiul cu vin la cuptor si cu cartofiori lanaga...

    • Fara foto

      Sidy , 27 august 2009

      Buna si gustoasa reteta ta ! Hic ! Dar dupa atata hic ! vin si bere hic ! sigur nu te mai poti urca la volan ! Hic !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat

16 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

mirey (Chef de cuisine)

Bun si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati