autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor cu cartofi

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2009

Ingrediente
1 pui, 5 cartofi, 3 catei usturoi, piper, delikat, sare, dafin, 300 ml vin, ulei, 1 pahar bere

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune puiul si se lasa 3 4 ore.
Dupa acest timp puiul se unge cu ulei,se aseaza in tava,se adauga si baitul care a ramas si se da la cuptor timp de 45 min.
Se adauga cartofii curatati,taiati in 4 si se da iar la cuptor inca jumatate de ora.Cu 15 min inainte sa fie gata se adauga paharul de bere pentru a fragezi carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

37 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Toate legumele se curata si se spala bine. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.Incingem cuptorul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Bun si gustos!

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Felicitari, arata delicios. Him.... si eu aruncam de obicei baitul in care tineam carnea la macerat. Acum mi-ai dat idei cum sa valorific si zeama aceea. Mersi.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Nu sunt 34 de ore la macerat.Doar 3 sau 4 ore.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      34 de ore la macerat? Mi se pare exagerat de mult.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O sa postez o fotografie cu pui la cuptor pregatit numai in bere neagra...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O bunatate puiul cu vin la cuptor si cu cartofiori lanaga...

    • Fara foto

      Sidy , 27 august 2009

      Buna si gustoasa reteta ta ! Hic ! Dar dupa atata hic ! vin si bere hic ! sigur nu te mai poti urca la volan ! Hic !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat

22 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

mirey (Chef de cuisine)

Bun si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui rustic cu cartofi , la vas roman