Reteta postata pe: 23 august 2009
Ingrediente
1 pui, 5 cartofi, 3 catei usturoi, piper, delikat, sare, dafin, 300 ml vin, ulei, 1 pahar bere
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune puiul si se lasa 3 4 ore.
Dupa acest timp puiul se unge cu ulei,se aseaza in tava,se adauga si baitul care a ramas si se da la cuptor timp de 45 min.
Se adauga cartofii curatati,taiati in 4 si se da iar la cuptor inca jumatate de ora.Cu 15 min inainte sa fie gata se adauga paharul de bere pentru a fragezi carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spalam bine carnea cu apa rece,apoi o punem intr-o tava si asezam in jur felii mai groase de cartofi.Adaugam
21 voturi
15 comentarii
1h
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde,
16 voturi
9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009
34 de ore la macerat? Mi se pare exagerat de mult.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
O bunatate.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
O sa postez o fotografie cu pui la cuptor pregatit numai in bere neagra...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
O bunatate puiul cu vin la cuptor si cu cartofiori lanaga...
Sidy , 27 august 2009
Buna si gustoasa reteta ta ! Hic ! Dar dupa atata hic ! vin si bere hic ! sigur nu te mai poti urca la volan ! Hic !!!