Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune puiul si se lasa 3 4 ore.
Dupa acest timp puiul se unge cu ulei,se aseaza in tava,se adauga si baitul care a ramas si se da la cuptor timp de 45 min.
Se adauga cartofii curatati,taiati in 4 si se da iar la cuptor inca jumatate de ora.Cu 15 min inainte sa fie gata se adauga paharul de bere pentru a fragezi carnea.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii