Curatati morcovul si cepele. Puneti la calit in ulei ceapa tocata marunt, morcovul feliat si ardeiul gras taiat bucati mici. Lasati 3-4 minute la foc mic. Intre timp spalati puiul si taiati-l in doua sau in patru bucati.
Puneti intr-o cratita ce ati calit, asezati deasupra bucatile de pui, fasolea verde, ketchup, adaugati un litru de apa, foile de dafin si condimentati.
Dati la cuptor pentru ~40 minute la foc mediu spre mare (200-220 grade). Dupa ce scade si se rumeneste frumos este gata.
Este o mancare usoara, sanatoasa, usor de facut. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii