Carnea o spalam bine.
Carnea o spalam bine (eu spal carnea in apa multa rece si pe cea cumparata chiar o tin putin in apa rece cu bicarbonat de sodiu).
Intr-un castron, amestecam sosul de soia, mierea, ghimbirul si o lingura de ulei. Cu acest amestec, ungem carnea pe toate partile si lasam deoparte, o lasam sa se odihneasca.
Cartofii ii curatam, eu i-am lasat intregi pentru ca au fost cartofi de marime medie, cam cat un ou de curca.
Gutuile le-am spalat si le-am taiat in felii cam de 2 cm grosime, am scos semintele si partea tare de la cotor.
Intr-o tigaie incinsa, punem 1 lingura de ulei si calim putin carnea pe toate partile ca sa prinda o culoare frumoasa. Atentie sa nu se arda.
Intr-o tava antiaderenta, asezam pe margine cartofii si gutuile, iar in mijloc carnea. Peste toate, turnam uleiul din tava in care au ramas toate sucurile.
Dam la cuptorul incins la 180 grade C, pana cand este patrunsa carnea si cartofii (aproximativ 30 minute).
Daca aveti cartofi mari, cumparati din piata, ar fi bine sa ii taiati astfel incat sa se poata coace in acelasi timp cu carnea.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii