autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Pui la cuptor cu piure de cartofi

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
1 pui - 1,5 kg, 2 cepe mari, 2 morcovi, 0,5 kg cartofi, sare, piper, condimente de pui, 100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se transeaza puiul. Se unge cu ulei, se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se toaca ceapa marunt si morcovul se taie rondele. Se unge tava cu ulei si apoi se intine un pat din ceapa si morcovul pregatit. Se aseaza bucatile de pui in tava si se completeaza cu apa. Se introduce la cuptor circa 1 ora. Se prepara piureul de cartofi dupa reteta dorita.
Friptura de pui se serveste cu garnitura de pui salata de castraveti murati. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui intreg la cuptor cu piure de cartofi si sos de rosii

Pui intreg la cuptor cu piure de cartofi si sos de rosii

Puiul se spala bine in apa rece si se da pielita jos. Se transeaza in parti egale (pulpe, ciocanele,

2 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper.

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adriana Nemes , 29 august 2013

    cam multi cartofii.

  • Fara foto

    Adriana Nemes , 29 august 2013

    super

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    O bunatate !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Foarte bun,o mancare simpla si foarte gustoasa,adorata de adulti si copii!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Foarte bun!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      F. gustos.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Am înţeles că garnitura e piure. Şi mie îmi place să o fac la fel!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel cu morcov