autor:

valentina ionita

» » Fripturi

PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui, ulei de masline sau de care aveti, sare,, cateva boabe de piper, boabe coriandru, 2 foi de dafin, o sticla cu bere neagra, miere de albine pentru uns puiul

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

23 voturi

Mod de preparare

Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper,ienibahar,cimbru,busuioc si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga boabele de piper, boabele de coriandru ,foile de dafin si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos...
Se stropeste in permanenta cu sosul din tava.Va avea un gust minunat dulce-amarui.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu lămâie

Pulpe de pui cu lămâie

Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza

4 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Noi il facem cu vin alb,usturoi,lamaie,rozmarin ,sare si putin piper.Il legam cu ata la bust si la picioare pt a-si mentine aroma si sa nu se usuce.Crocant in exterior si carnea frageda.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    O bunatate ...

  • mom2rebe

    mom2rebe (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Sidy, cu miere am auzit, ca americanii gatesc cu miere destul de mult, dar si miere si bere nici eu n-am auzit. :)

  • Fara foto

    ramona cerasela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Timp de preparare 20 minute? Mi se pare cam optimist.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

      Valentina sa sti ca nu l-am facut niciodata cu miere sau cu bere...! Dar am sa incerc daca tu spui ca are un gust minunat !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • ulei de masline sau de care aveti
  • sare,
  • cateva boabe de piper, boabe coriandru
  • 2 foi de dafin
  • o sticla cu bere neagra
  • miere de albine pentru uns puiul

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

Doina Varga (Chef de cuisine)

O bunatate ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de vitel