1.Se incinge grill-ul cuptorului si se pune la fiert un vas cu apa.Se spala si se usuca firele de rozmarin,apoi se insereaza cate un fir pe sub pielea fiecarei pulpe de pui.
2.Se curata cartofii,se pun intr-o cratita,se acopera cu apa clocotita si se pune putina sare.Se da in clocot si se fierbe 15 minute,pana ce cartofii sunt fierti.
3.Se aranjeaza pulpele de pui,cu partea cu piele in jos,pe grilajul grill-ului potrivit la cca 10 cm sub sursa de caldura.Se ung cu o lingura si jumatate de ulei ,se presara cu sare si piper si se gatesc.Se intorc pulpele ,se ung cu alta 1 si 1/2 liguri de ulei ,se asezoneaza si se gatesc alte 10 minute ,pana ce pielea este rumenita si crocanta.Se stinge grill-ul si se lasa pulpele sa stea la cald.
4.Se pune uleiul ramas intr-o cratita mica.Se curata usturoiul ,se zdrobeste,se adauga in ulei si se scutura cratita pe un foc potrivit pana ce uleiul incepe sa sfaraie ,dar nu ajunge sa-si schimbe culoarea.Se stinge focul.Se adauga maioneza si se bate cu 2 linguri de apa fierbinte;se acopera si se lasa la cald.
5.Se scurg cartofii.se readuc in cratita si se sfarama bucatele cu o furculita.
6.Se impart pulpele de pui si cartofii pe 4 farfurii.Se toarna deasupra lor maioneza,se presara cu piper negru si se servesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii