Pui la gratar cu sos balsamic

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 piepti de pui, dezosati si curatati de piele
  • 1 lingura de unt
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • sare si piper negru
  • 2 linguri de miere limpede
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Se incalzeste gratarul la mediu. Se pun pieptii intre doua folii si se bat pentru a-i subtia. Se ung cu unt si se pun intr-o tigaie intinsa sau o cratita mare.

Se presara puiul cu usturoi, se sareaza si se pipereaza usor, apoi se stropeste cu miere si lamaie.

Se pun puii sub gratar si se lasa sa se friga timp de 5-6 minute pana cand capata o culoare aurie. Se stropesc cu otet balsamic. Se stropesc pe cealalta parte si se stropesc cu lichidul din tigaie. Se servesc pieptii de pui stropiti cu lichidul din tigaie si ornati cu patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise