Se incalzeste gratarul la mediu. Se pun pieptii intre doua folii si se bat pentru a-i subtia. Se ung cu unt si se pun intr-o tigaie intinsa sau o cratita mare.
Se presara puiul cu usturoi, se sareaza si se pipereaza usor, apoi se stropeste cu miere si lamaie.
Se pun puii sub gratar si se lasa sa se friga timp de 5-6 minute pana cand capata o culoare aurie. Se stropesc cu otet balsamic. Se stropesc pe cealalta parte si se stropesc cu lichidul din tigaie. Se servesc pieptii de pui stropiti cu lichidul din tigaie si ornati cu patrunjel.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii