autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

pui la microunde

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 ceapa tocata, , 1 ardei rosu gras tocat, , 30 g unt, , 250 g orez, , 450 g supa de pui/concentrat de pui,, 100 ml vin alb sec, , 200 g ciuperci taiate, , un varf de cutit sofran pudra/2-3 fire sofran, , 300 g pui fiert taiat fasii, , 60g mazare, , 45 g cascaval ras, , 1/2 lingurita sare, piper, felii de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o caserola pentru microunde se pune ceapa, untul, piperul si se acopera cu folie de palstic pentru microunde, tragand marginea foliei pentru a lasa o deschizatura. Se tine 5 minute pe maxim la cuptor, amestecand (prin dechizatura facuta in folie) dupa jumatate din timp. Se adauga orezul, se acopera din nou si se tine iar la cuptor 2 minute pe maxim. Se adauga supa de pui, vinul, ciupercile si sofranul, se amesteca si se tine 6 minute pe maxim in cuptor sau pana fierbe. Se amesteca bine, se acopera din nou si se tine 7 minute pe mediu sau pana cand orezul absoarbe aproape tot lichidul, amestecand dupa 4 minute. Se adauga carnea de pui si mazarea, se acopera si se tine la cuptor 3 minute pe mediu si apoi se lasa la o parte 5 minute. Se adauga cascaval ras si se pune sare, piper dupa gust. Se orneaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui la microunde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui la microunde

Friptura de pui la microunde

Se spala puiul si se taie cu un satar pe spate, apoi se desface din spate spre fata, cu pulpele la

42 voturi    12 comentarii
1h
Preparate microunde
Vinete umplute cu carne

Vinete umplute cu carne

Vanata se spala,se sterge,se taie in jumatate pe lungime si fiecare jumatate se scobeste de miez.

22 voturi    17 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata
  • 1 ardei rosu gras tocat
  • 30 g unt
  • 250 g orez
  • 450 g supa de pui/concentrat de pui,
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 g ciuperci taiate
  • un varf de cutit sofran pudra/2-3 fire sofran
  • 300 g pui fiert taiat fasii
  • 60g mazare
  • 45 g cascaval ras
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Gulas ardelenesc