Puiul se spala bine si se freaca pe toate partile cu faina;( se freaca cu faina pentru a inlatura surplusul de grasime).
Se spala din nou , se sareaza si se condimenteaza , apoi se stropeste cu uleiul de masline si sucul de lamaie; se lasa la rece sa se patrunda de arome cca 2 ore.
Se pune la rotisor si se lasa la foc potrivit cca 1 ora si 30 de minute, pana s-a rumenit bine.
Cartofii noi se spala si se fierb 15 minute.Se curata de coaja si se sareaza si condimenteaza ; se pun in uleiul de masline incins si se lasa pana iau o culoare aurie.
Se aseaza cartofii si puiul pe un platou si se decoreaza dupa gust.
Se servesc cu salata mixta sau muraturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii