autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui la tava umplut cu ficat de pasare

Autor: carolina (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carolina (Bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui mare, 200g de ficat de pasare, 4-5linguri de ulei, 3-5 felii de piine alba, 3 oua, 4-5 cepe, 50 ml de lapte, o ligura de patrunjel ,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul se spala si fara al taia se scot oasele pieptilui .
Umplutura:ciapa taiata se caleste in ulein incins impreuna cu ficatul taiat marunt cind e gata se da la oparte se adauga piinea inmuiata in lapte si stoarse,oule batute si verdeata tocata se amesteca bine se condimenteaza cu sare si piper ,se umple puiul cu aceasta umplutura si se coase .Se stropeste cu ulei si se pune la cuptor ,se stropeste din cind in cind cu sosul din tava si vin ,se scoate din cuptor cind e bine rumenit.
Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava umplut cu ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba de ardei umpluti

Ciorba de ardei umpluti

Spalam oasele de vita si le punem la fiert, avand grija sa spumuim des. Cat fierb oasele pregatim

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

Se prepara mamliga astfel incat sa fie usor de intins in tigaie. Se prajesc separat carnatul feliat

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 200g de ficat de pasare
  • 4-5linguri de ulei
  • 3-5 felii de piine alba
  • 3 oua
  • 4-5 cepe
  • 50 ml de lapte
  • o ligura de patrunjel ,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin