autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui la tava umplut cu ficat de pasare

Autor: carolina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carolina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui mare, 200g de ficat de pasare, 4-5linguri de ulei, 3-5 felii de piine alba, 3 oua, 4-5 cepe, 50 ml de lapte, o ligura de patrunjel ,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul se spala si fara al taia se scot oasele pieptilui .
Umplutura:ciapa taiata se caleste in ulein incins impreuna cu ficatul taiat marunt cind e gata se da la oparte se adauga piinea inmuiata in lapte si stoarse,oule batute si verdeata tocata se amesteca bine se condimenteaza cu sare si piper ,se umple puiul cu aceasta umplutura si se coase .Se stropeste cu ulei si se pune la cuptor ,se stropeste din cind in cind cu sosul din tava si vin ,se scoate din cuptor cind e bine rumenit.
Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava umplut cu ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Rasolul de vita se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie mare, eu am folosit un wok, se pun

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Snitel pane copt cu legume la wok

Snitel pane copt cu legume la wok

Incalzim cuptorul la faza grill cu cuptor cine are asa o posibilitate iar la cuptoarele simple aprindem

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 200g de ficat de pasare
  • 4-5linguri de ulei
  • 3-5 felii de piine alba
  • 3 oua
  • 4-5 cepe
  • 50 ml de lapte
  • o ligura de patrunjel ,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza dulce