Se curata puiul se spala si fara al taia se scot oasele pieptilui .
Umplutura:ciapa taiata se caleste in ulein incins impreuna cu ficatul taiat marunt cind e gata se da la oparte se adauga piinea inmuiata in lapte si stoarse,oule batute si verdeata tocata se amesteca bine se condimenteaza cu sare si piper ,se umple puiul cu aceasta umplutura si se coase .Se stropeste cu ulei si se pune la cuptor ,se stropeste din cind in cind cu sosul din tava si vin ,se scoate din cuptor cind e bine rumenit.
Pofta buna !!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii