autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui la tava umplut cu ficat de pasare

Autor: carolina (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carolina (Bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui mare, 200g de ficat de pasare, 4-5linguri de ulei, 3-5 felii de piine alba, 3 oua, 4-5 cepe, 50 ml de lapte, o ligura de patrunjel ,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul se spala si fara al taia se scot oasele pieptilui .
Umplutura:ciapa taiata se caleste in ulein incins impreuna cu ficatul taiat marunt cind e gata se da la oparte se adauga piinea inmuiata in lapte si stoarse,oule batute si verdeata tocata se amesteca bine se condimenteaza cu sare si piper ,se umple puiul cu aceasta umplutura si se coase .Se stropeste cu ulei si se pune la cuptor ,se stropeste din cind in cind cu sosul din tava si vin ,se scoate din cuptor cind e bine rumenit.
Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava umplut cu ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de brozbe

Mancare de brozbe

Se curata brozbele de coaja si se rad pe razatoarea de mere. Se calesc impreuna cu putina ceapa. Peste

0 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti

Frigarui Haiducesti

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele

11 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 200g de ficat de pasare
  • 4-5linguri de ulei
  • 3-5 felii de piine alba
  • 3 oua
  • 4-5 cepe
  • 50 ml de lapte
  • o ligura de patrunjel ,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne - Ana