Se taie pieptul fasii subtiri,se amesteca cu coaja si sucul de lamaie,ulei,verdeturile,ardeiul iute,sare si piper.Se marineaza 30 minute.Se scot apoi bucatile din marinata si se prajesc in ulei incins la foc mare pana se rumenesc.Se adauga marinata si ceapa verde,si se fierbe la foc mic cateva minute.Se adauga frunzele de menta si coriandru.
Se serveste cu taietei sau orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii