Cepele(curatate),se taie rondele de cca 0,7cm,grosime;apoi se prajesc putin(in ulei de masline),pe ambele parti.Se adauga usturoiul,tot rondele.
Apoi se pune telina,taiata,rondele(eu am folosit telina din congelator);apoi morcovi,tot rondele.
Cind legumele sint uscate putin,se pune puiul.Puiul se taie in 8 bucati.
Se mesteca totul bine,dar usor;cind puiul e albicios,se presara piper(dupa gust),apoi,apa fierbinte,cit sa cuprinda puiul(in jur de 500-600 ml);sa nu se puna apa f.multa.Se pune sare,dupa gust,apoi se lasa sa fiarba 30-35 minute,acoperit,pe foc mic.
Dupa cca 30 minute,se pun rosiile,decojite,taiate marunt.Cind rosiile sint facute si sosul e scazut(cca15 minute),mincarea e gata.Se serveste fierbinte,cu cartofi piure.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii