Cepele(curatate),se taie rondele de cca 0,7cm,grosime;apoi se prajesc putin(in ulei de masline),pe ambele parti.Se adauga usturoiul,tot rondele.
Apoi se pune telina,taiata,rondele(eu am folosit telina din congelator);apoi morcovi,tot rondele.
Cind legumele sint uscate putin,se pune puiul.Puiul se taie in 8 bucati.
Se mesteca totul bine,dar usor;cind puiul e albicios,se presara piper(dupa gust),apoi,apa fierbinte,cit sa cuprinda puiul(in jur de 500-600 ml);sa nu se puna apa f.multa.Se pune sare,dupa gust,apoi se lasa sa fiarba 30-35 minute,acoperit,pe foc mic.
Dupa cca 30 minute,se pun rosiile,decojite,taiate marunt.Cind rosiile sint facute si sosul e scazut(cca15 minute),mincarea e gata.Se serveste fierbinte,cu cartofi piure.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii