autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 pui, 2 oua, 2 linguri pesmet, o lingura faina, 1 dl ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Puii curatati si spalati se taie in portii, se presara cu sare si piper si se bat usor cu ciocanul pentru snitele. Ouale se bat intr-un vas ca pentru omleta. Se ia fiecare bucata de pui, se trece prin faina, apoi prin ou si prin pesmet, dupa care se prajeste in uleiul incins, la un foc potrivit.
Se servesc cu legume asortate si salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui pane

Ficatei de pui pane

1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza. 2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai

38 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate

19 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Eu folosesc si morcov la pane. Ii da un gust si un aspect deosebit.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 pui
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura faina
  • 1 dl ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Doina  Varga

Doina Varga (Chef de cuisine)

Eu folosesc si morcov la pane. Ii da un gust si un aspect deosebit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut