Pui pane cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui (dezosat);
  • 3 oua;
  • 350 ml ulei;
  • 1 lingurita mustar;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 lamaie;
  • 100 gr branza framantata;
  • 100 gr faina;
  • 1 legatura patrunjel;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusul unui ou, 200 ml ulei, mustar si zeama de la 1/2 lamaie.

Branza framantata se incorporeaza in maioneza, se amesteca usor, se adauga cateii de usturoi pisati sau taiati fin, patrunjelul tocat fin, se amesteca usor pana la omogenizare.

Pieptul de pui, spalat, portionat, se da prin ou, prin faina si se prajeste in ulei.

Se serveste pe platou, pieptul pane, intr-o parte si maioneza cu branza in cealalta, din loc in loc felii de lamaie taiate subtire, se presara patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise