autor:

costy1969

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Pui pane cu maioneza

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Ingrediente
500 gr piept de pui (dezosat), 3 oua, 350 ml ulei, 1 lingurita mustar, 2 catei de usturoi, 1 lamaie, 100 gr branza framantata, 100 gr faina, 1 legatura patrunjel, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusul unui ou, 200 ml ulei, mustar si zeama de la 1/2 lamaie.

Branza framantata se incorporeaza in maioneza, se amesteca usor, se adauga cateii de usturoi pisati sau taiati fin, patrunjelul tocat fin, se amesteca usor pana la omogenizare.

Pieptul de pui, spalat, portionat, se da prin ou, prin faina si se prajeste in ulei.

Se serveste pe platou, pieptul pane, intr-o parte si maioneza cu branza in cealalta, din loc in loc felii de lamaie taiate subtire, se presara patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iepure a la Segovia

Iepure a la Segovia

1) Iepurele se taie in bucati marunte. 2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt. 3) Intr-o

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

In prima etapa pregatesti puiul, il tai suvite subtiri si alaturi de el poti adauga ardeii si ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui (dezosat)
  • 3 oua
  • 350 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 100 gr branza framantata
  • 100 gr faina
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Maftoul cu pui- specific Palestinei