Preparare sos:
Se pune uleiu de masline intr-un vas la incins,se adauga ceapa si usturoiul si se calesc pana davin translucide.Se adauga rosiile si 1/2 din busuioc,apoi se fierb timp de 20-30 de minute.Se adauga sare si piper dupa gust.
Preparare pui:
Intr-un bol se amesteca oul cu parmezan,iar pe o farfurie se pune faina,si pe alta pesmetul.Se trece puiul prin faina,apoi prin ou cu parmezan,iar apoi prin pesmet.Se incinge uleiul si putin unt intr-o tigaie si se prajeste puiul pe mabele parti.Apoi se pune intr-un vas,se toarna sosdul de tomate,se presara mozzarella si se baga la cuptor pana se topeste branza,circa 20 de minute.Se presara cu restul de busuioc proaspat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii