Preparare sos:
Se pune uleiu de masline intr-un vas la incins,se adauga ceapa si usturoiul si se calesc pana davin translucide.Se adauga rosiile si 1/2 din busuioc,apoi se fierb timp de 20-30 de minute.Se adauga sare si piper dupa gust.
Preparare pui:
Intr-un bol se amesteca oul cu parmezan,iar pe o farfurie se pune faina,si pe alta pesmetul.Se trece puiul prin faina,apoi prin ou cu parmezan,iar apoi prin pesmet.Se incinge uleiul si putin unt intr-o tigaie si se prajeste puiul pe mabele parti.Apoi se pune intr-un vas,se toarna sosdul de tomate,se presara mozzarella si se baga la cuptor pana se topeste branza,circa 20 de minute.Se presara cu restul de busuioc proaspat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii