autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui pane rece

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4-6 copane de pui, , 6 linguri faina, , 2 linguri boia, , sare, , piper negru, , 2 oua, , 100 g pesmet, , 6 linguri ulei de masline, , 75 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-o farfurie mai mare faina cu boiaua de ardei si se condimenteaza puternic cu sare si piper. Separat, se bat ouale intr-un castron, iar pe o alta farfurie se pune pesmetul.
Se toarna faina peste fiecare copan si se scutura, ca sa cada ce este in plus, se iau apoi pe rand, cu ajutorul a doua linguri, si se inmoaie in oul batut, iar pe urma se tavalesc prin pesmet, pana ce s-au acoperit pe toate partile.
Intr-o tigaie mare se incing untul si uleiul si cand nu mai fac spuma, se prajesc copanele cate 4 minute pe fiecare parte.
Se face focul mai mic, se acopera tigaia cu un capac si se lasa copanele sa se prajeasca incet, inca 20 de minute. Se intorc pe partea cealalta, se prajesc alte 20-25 de minute, luandu-se capacul cam cu 10 minute inainte sa fie gata. Se scurg copanele pe hartie absorbanta, se lasa sa se raceasca de tot si se invelesc in folie de aluminiu pana cand se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulasch din Tihanny

Gulasch din Tihanny

Aceasta este o reteta maghiara originala de la o doamna de 74 de ani. In untura de porc se dunstuieste

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Snitel prahovean

Snitel prahovean

Carnea se bate, se sareaza/pipereaza, se trece prin faina si oua( condimentate, in care se adauga

12 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4-6 copane de pui
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri boia
  • sare
  • piper negru
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 6 linguri ulei de masline
  • 75 g unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles