Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2011

Ingrediente
500g ciupercute proaspete, 3 ardei grasi diferite culori, 2 cepe potrivite, un gogosar mai mare, 4-5 rosii, un pui, sare,, apa, o lingura bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Tocam toate legumele pestisor asezonam cu mirodeniile punem puiul deasupra, amestecam apa cu bulionul si turnam este pui si legume...apa sa nu acopere puiul, asezonam si puiul cu mirodenii si dam la cuptor pana puiul prinde crusta. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui, pe pat de legume

Pulpe de pui, pe pat de legume

Punem intro oala 1L apa la fiert. Intre timp spalam legumele si le taiem in forma dorita; rondele

7 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume pe pat de orez

Pui cu legume pe pat de orez

Se spala pieptul de pui sub un jet de apa rece si se sterge cu un prosop curat. Se taie fasii de

18 voturi    15 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 500g ciupercute proaspete
  • 3 ardei grasi diferite culori
  • 2 cepe potrivite
  • un gogosar mai mare
  • 4-5 rosii
  • un pui
  • sare,
  • apa
  • o lingura bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole boabe in stil toscan