Se spala puiul, se curata, se imparte in 2 pentru a incapea mai bine pe tava, dar nu este obligatoriu.
Se lasa sa se usuce, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu condimentele enumerate mai sus. Se pot pune orice condimente doreste fiecare.
Se aseaza puiul pe in tava in care am pus deja sarea. Puiul nu va lua din sarea de pe tava, ci va lasa o grasime ce se va imbiba in sare.
Se coace la cuptor cca 40 min.
se poate servi cu orice garnitura se doreste, eu am facut cartofi natur, cu unt si maghiran, salata de rosii si sos de usturoi cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii