autor:

» » Fripturi

PUI PE STICLA

Autor: Urban Cristina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Urban Cristina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
un pui de aprox. 1 KG, usturoi, vegeta, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul bine pe interior si exterior si se spala bine. Se condimenteaza puiul pe interior si exterior, apoi se ia o sticla de bere de 1/2 si se introduce in pui, in aceasta sticla se pune apa. Puiul se pune in picioare intr-o tava cu ulei si apa.



Se introduce la cuptorul incalzit dinainte si se lasa aprox 1 ora. Din cand in cand se stropeste puiul cu uleiul din tava pentru a nu ramnane uscat. Se serveste cu cartofi natur sau piure si cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI PE STICLA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sticla la cuptor

Pui pe sticla la cuptor

•se spala puiul si se pune in vasul unde au fost amestecate toate ingredientele. se lasa

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Se spala si se curata puiul , se trage pe sticla plina cu apa , se unge cu ulei si apoi se condimenteaza. Se

11 voturi    8 comentarii
1h 4 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pui de aprox. 1 KG
  • usturoi
  • vegeta
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpã de curcan la cuptor ( reteta pitarului) (Perna de Peru à Padeiro)