Se curata puiul bine pe interior si exterior si se spala bine. Se condimenteaza puiul pe interior si exterior, apoi se ia o sticla de bere de 1/2 si se introduce in pui, in aceasta sticla se pune apa. Puiul se pune in picioare intr-o tava cu ulei si apa.
Se introduce la cuptorul incalzit dinainte si se lasa aprox 1 ora. Din cand in cand se stropeste puiul cu uleiul din tava pentru a nu ramnane uscat. Se serveste cu cartofi natur sau piure si cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii