Pui pe sticla

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pui pe sticla

Ingrediente

  • 1 pui
  • condimente pentru pui
  • 2-3 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  • usturoi granule
  • boia dulce
  • ulei
  • 1 sticla cu bere de 250ml

Mod de preparare

Un pui foarte gustos, bine rumenit, fraged si numai bun pentru o masa festiva sau de ce nu chiar o cina in familie! Foarte bun, merita incercat!

Spalam si curatam bine puiul si pe interior, il lasam putin la scurs pana ne ocupam de pasta de condimente cu care il vom unge.

Intr-un bol punem putina sare, piper, boia, ustuoi granule, condimente pentru pui, adaugam si sosul de soia cu putin ulei apoi amestecam pana obtinem o pasta usor de intins.

Ungem frumos puiul pe toate partile si sub piele si in interior, iar intr-o tava punem 2-3 cesti cu apa, rasturnam din sticla cu bere doar jumatate de bere in tava, apoi completam sticla cu apa si punem puiul cu partea dorsala in ea.

Dam tava la cuptor pana ce puiul este frumos rumenit!

Servim alaturi de o garnitura sau puteti face un mix de legume in tava unde aveti puiul la cuptor, oricum va iesi totul foarte bun!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise