autor:

Fara foto

» » Fripturi

PUI PE STICLA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
-un pui intreg, - condimente pt pui, - condimente, - un borcan, - o cratita

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine puiul
Se unge puiul cu ulei si condimente.
Se umple cratita pe jumatate cu apa si in mijlocul ei se aseaza sticla pe care introducem puiul,
Sticla trebuie si ea umpluta cu apa
Se lasa puiul la cuptor 30-45 min pana se face dupa bunul plac
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI PE STICLA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior

1 vot    1 comentariu
2h
Fripturi
Pui pe Sticla

Pui pe Sticla

Se ia puiul se curata, parleste si se spala, se scot maruntaiele si se spala bine inauntru, dupa

27 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -un pui intreg
  • - condimente pt pui
  • - condimente
  • - un borcan
  • - o cratita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate