autor:

COPILOU

» » Fripturi

Pui pe sticla by copilou

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 ianuarie 2010

Ingrediente
-un pui mediu, -10-15 graunti usturoi, -ulei 50g, -vin alb 50ml, -apa, -sare, -piper, -boia dulce(sau iute dupa preferinte)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla.
Se ia usturoiul se curata se taie in graunti in 2 sau in 3 daca sunt mai mari, se fac in pui buzunarele in care se introduce usturoiul. Se condimenteaza puiul dupa gust dulce sau picant, se mai poate adauga busuioc, se pune pe sticla si se introduce cu tot cu sticla intr-o oala in care se pune apa si se da la cuptor. Cand incepe sa lase sos in oala din acest sos cu ajutorul unei linguri se stropeste puiul, daca mai este nevoie sa mai adauga apa in oala.
Se poate servi cu sos de oua si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla by copilou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gãinã umplutã

Gãinã umplutã "à Chefe" în sos de portocale si cimbrisor

Aceastã retetã este una dintre retetele traditionale de Crãciun si Anul Nou, din Nord pânã in

19 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi
muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou

muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou

Carnea de porc se taie bucati mai mici dupa preferinta, apoi se condimenteaza. Se pune gratarul

5 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2012

    Amintiri din copilarie...O bunatate...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Arata foarte bine !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Arata f bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      Delicios .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • -un pui mediu
  • -10-15 graunti usturoi
  • -ulei 50g
  • -vin alb 50ml
  • -apa
  • -sare
  • -piper
  • -boia dulce(sau iute dupa preferinte)

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Omleta by copilou

Omleta by copilou

Se taie ceapa si ardeiul marunt,sunculita fasii, iar cascavalul se da pe razatoare. Intr-o farfurie

7 voturi    3 comentarii
30h
Aperitive cu oua

valentina ionita (Chef de cuisine)

Amintiri din copilarie...O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina