Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla.
Se ia usturoiul se curata se taie in graunti in 2 sau in 3 daca sunt mai mari, se fac in pui buzunarele in care se introduce usturoiul. Se condimenteaza puiul dupa gust dulce sau picant, se mai poate adauga busuioc, se pune pe sticla si se introduce cu tot cu sticla intr-o oala in care se pune apa si se da la cuptor. Cand incepe sa lase sos in oala din acest sos cu ajutorul unei linguri se stropeste puiul, daca mai este nevoie sa mai adauga apa in oala.
Se poate servi cu sos de oua si mustar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii