autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Pui pe sticla cu cartofi si mujdei

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
1 pui -1,5 kg, condimente pentru pui, 1 sticla de bere, sare, dupa gust, 50 g usturoi, 750 g cartofi, 250 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor.
Se da cu sare, se unge cu putin ulei si mirodeniile de pui (ghimbir, oregano, rozmarin,nucsoara,cimbru).
Se fixeaza puiul pe o sticla de bere umpluta doar pe jumatate (cu bere sau puneti apa).
Se introduce puiul in cuptor pe o tava avand grija sa-l rotiti din cand in cand pentru a se rumeni uniform. Daca se incinge tava prea tare puteti pune din cand in cand putina apa in aceasta.Pregatiti apoi cartofii pai. Se aseaza puiul pe un platou alaturi cu cartofii. Se serveste cald cu mujdeiul de usturoi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu cartofi si mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu susan, in sos

Chiftelute cu susan, in sos

Intr-un bol mai mărişor, adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele

14 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

    ce masa copioasa!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Cebine arata! Mi-e pofta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    O bunatate,dar prefer condimentele naturale...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 pui -1,5 kg
  • condimente pentru pui
  • 1 sticla de bere
  • sare, dupa gust
  • 50 g usturoi
  • 750 g cartofi
  • 250 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce masa copioasa!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti murati cu carne de porc