Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
2 piepti de pui, 3 linguri curry pulbere, 4 linguri lapte de cocos, o ceapa, un mar, o banana, ulei de masline, sare, piper proaspat macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui cubulete. perpeleste bucatile de carne intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, pina capata culoare, apoi transfera-le pe o farfurie si lasa-le deoparte.Se taie ceapa si se caleste in aceeasi tigaie, in case se mai adauga putin ulei. Imediat dupa ce incepe sa se rumeneasca , se aduga praful de curry si se lasa un minut.Toarna lapte de cocos, apoi adauga 250 ml de apa, marul taiat in feliute si banana in rondele.Cind sosul incepe sa fiarba , adauga puiul, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min. Lasa sa se raceasca , pentru ca sosul sa se ingroase , apoi aduaga sare si piper dupa gust. Serveste puiul cu mult sos si garnitura de orez alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii
Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se
27 voturi
12 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate