autor:

Vicky

» » Mancaruri cu carne

Pui picant cu ciuperci

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
2 linguri ulei de masline, bucati de pui (ciocanele, pulpe, aripioare,etc), 1 capatana usturoi, 1 ceapa mijlocie, 2 ardei iuti, 250g ciuperci, 450 ml rosii inj suc propriu, 1 lingurita piper cayenne, 6 felii subtiri de salam, taiate fasii, 250g orez (sau paste), 150g bulion, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

38 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul in tigaie, se rumenesc putin bucatile de pui pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie si se lasa deoparte pe o farfurie.Tocam ceapa, usturoiul, cipercile si ardeii iuti.In tigaie se calesc ceapa, usturoiul, ardeii si ciupercile, 5-10 minute amestecand mereu sa nu se lipeasca. Cand sau calit ceapa, usturoiul, ciupercile si ardeiul adaugam si bulionul. Se pune si piperul, eu am pus si sos chili.Se adauga carnea de pui si salamul taiat fasii,cand amestecul da in clocot, se reduce focul, se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic 20 de minute.Se pune si orezul fiert intr-o craticioara separat 5 minute cat sa se inmoaie putin, si se amesteca din cand in cand, 15-20 de minute ( 20 de minute daca folositi orez), pana cand pastele sau orezul sunt fierte iar puiul nu mai este roz.Se adauga si rosiile.Se adauga si patrunjelul tocat si se stinge focul.Se orneaza cu patrunjel si se serveste mancarea calda.Se serveste cu paine sau cu mamaliga calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat picant  de pui cu ciuperci

Ficat picant de pui cu ciuperci

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 15 mai 2013

    Pare a fi FOARTE BUNA

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Arata bine si sunt convinsa ca si gustul este pe masura!

  • vera , 18 martie 2010

    ft bine arata si cred ca este delicios!

    • fragolina bianca

      fragolina bianca (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      am sa o inc erc am salvat reteta.imi plac mult ciupercile

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Cred ca este o bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Trebuie sa fie o bunatate !!! Am sa fac si eu dar cu kaizer in loc de salam...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Arata tare, tare bine!

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Se poate face cu orice fel de carne, si chiar merita incercat, este foarte bun.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Voi testa reteta. E foarte interesanta.

    • olivia_86 (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Trebuie sa o incerc numaidecit, arata foarte gustos

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Eu as inlocui salaul cu bacon sau costita afumata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

38 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • bucati de pui (ciocanele
  • pulpe
  • aripioare,etc)
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 ardei iuti
  • 250g ciuperci
  • 450 ml rosii inj suc propriu
  • 1 lingurita piper cayenne
  • 6 felii subtiri de salam
  • taiate fasii
  • 250g orez (sau paste)
  • 150g bulion
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky
Chiftelute de post

Chiftelute de post

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca

52 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene
Carne marinata in vin

Carne marinata in vin

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele, Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si

23 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Saratele cu branza

Saratele cu branza

Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de

85 voturi    25 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Pare a fi FOARTE BUNA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
CHIFTELE CLASICE