Se incinge uleiul in tigaie, se rumenesc putin bucatile de pui pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie si se lasa deoparte pe o farfurie.Tocam ceapa, usturoiul, cipercile si ardeii iuti.In tigaie se calesc ceapa, usturoiul, ardeii si ciupercile, 5-10 minute amestecand mereu sa nu se lipeasca. Cand sau calit ceapa, usturoiul, ciupercile si ardeiul adaugam si bulionul. Se pune si piperul, eu am pus si sos chili.Se adauga carnea de pui si salamul taiat fasii,cand amestecul da in clocot, se reduce focul, se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic 20 de minute.Se pune si orezul fiert intr-o craticioara separat 5 minute cat sa se inmoaie putin, si se amesteca din cand in cand, 15-20 de minute ( 20 de minute daca folositi orez), pana cand pastele sau orezul sunt fierte iar puiul nu mai este roz.Se adauga si rosiile.Se adauga si patrunjelul tocat si se stinge focul.Se orneaza cu patrunjel si se serveste mancarea calda.Se serveste cu paine sau cu mamaliga calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii