Se fierbe orezul si se taie fasii carnea de pui. Se curata morcovii si rosiile de coaja si se taie cubulete. Feliile de dovlecel se taie bucatele, iar ceapa verde - curatata - rondele subtiri.
Se-ncinge cuptorul la 160gr..
Se-ncinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc putin fasiile de piept de pui, dupa care se dau la cuptorul incins si se lasa sa se patrunda 7-8 minute.
Se rumenesc legumele in untul incins, se adauga orezul fiert si se lasa sa se caleasca incet - cu capac - cateva minute. Se gusta orezul de sare si piper si se pune in forma de stea pe farfuriile incinse. Peste el, la mijloc, se aseaza fasiile de carne, una langa alta, si se presara un praf de curry.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii