Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 pui mai maricel (1,8 kg), sare, piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 buc. ardei gras (eventual rosii), 2 buc. dovlecei, 200 gr. rosii mici.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu cimbru, se unge puiul si se baga la cuptor circa 30 minute. Ardeii si dovleceii se taie fisii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10 minute inainte de a-l scoate se pun rosiile taiate in doua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui provensal" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C.
Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si
1 vot
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate