autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Pui regal

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
un pui taiat bucati mai mici, 2 linguri unt, 2 linguri ulei(sau tot unt ), 1 borcan de smintina, 2 ardei grasidaca se poate doua culori taiati segmente groase, un galbenus, 200g ciuperci albe taiate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

In untul fierbinte se prajesc bucatile de pui, se adauga smintina amestecata cu galbenusul si se fierbe usor. Separat se prajesc in ulei ardeii si ciupercile, se amesteca totul si se mai da un clocot. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui regal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza,

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Ooooo dar reteta asta e tare simpla si gustoasa ! Trebuie sa o incerc si eu...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • un pui taiat bucati mai mici
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei(sau tot unt )
  • 1 borcan de smintina
  • 2 ardei grasidaca se poate doua culori taiati segmente groase
  • un galbenus
  • 200g ciuperci albe taiate

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ooooo dar reteta asta e tare simpla si gustoasa ! Trebuie sa o incerc si eu...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chec de carne