autor:

COPILOU

» » Mancaruri cu carne

Pui romanesc

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2010

Ingrediente
300g varza murata, 500g carne de pui de casa, 100g bulion, 100g supa, 20g unt, sare, piper, boia picanta, busuioc, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Varza se taie marunt se pune intr-un castron si se adauga dupa gust boia si piper.
Carnea de pui se fierbe bine, apoi se pune la prajit in tigaie in unt. Cand este aproape gata se adauga 100g supa si se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga bulionul si spre sfarsit se adauga condimentele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui romanesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MANCARE DE CASTRAVETI MURATI CU CARNE

MANCARE DE CASTRAVETI MURATI CU CARNE

1. Castravetii murati se spala bine si se taie bucatele. 2. Se caleste carnea. 3. Calim 2 cepe

15 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
File de pui cu paste

File de pui cu paste

Intr-o tigaie mare incalzim bine uleiul si prajim fileul de pui taiat bucatele cam 5 minute si le

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2010

    Gustos si usor de facut...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Catalina

Catalina (Chef de cuisine)

Gustos si usor de facut...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Limba rasol cu sos de usturoi