autor:

Loredana

» » Mancaruri cu carne

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Autor: Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Ingrediente
-un piept de pui mai mare, -3 ardei grasi de culori diferite, -2 cepe mari albe, -2 catei de usturoi, -250gr. smantana, -o lingura faina, -2 linguri de lemn ulei de masline, -o lingurita verdeturi mediteraniene, -patrunjel verde tocat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in asa fel incat la mestecare sa nu se sfarme.Se prajeste apoi in ulei pana devine auriu.Se lasa deoparte si se stercoara de uleiul in care s-a prajit!
Separat in uleiul de masline se calesc bine ceapa si ardeii in uleiul de masline.Se ia de oparte.
Separat se prepara sosul.Din smantana mixata cu linlura de faina si cateii de usturoi pisati.Se adauga verdeturile mediteraniene.
Intr-o tava de yena se aseaza legumele, puiul, sosul.Se da la cuptorul incins aproximativ 30 de minute. In farfurie se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui rumenit cu legume si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -un piept de pui mai mare
  • -3 ardei grasi de culori diferite
  • -2 cepe mari albe
  • -2 catei de usturoi
  • -250gr. smantana
  • -o lingura faina
  • -2 linguri de lemn ulei de masline
  • -o lingurita verdeturi mediteraniene
  • -patrunjel verde tocat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de Loredana
Pizza din paine feliata

Pizza din paine feliata

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt.Se umezeste ff bine cu lapte fiecare felie

147 voturi    34 comentarii
30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocana de cartofi cu piept de pui