Mod de preparare:
Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita de ghimbir proaspat ras,10-15 g rozmarin uscat sau proaspat,cativa fulgi de chilli,sare si piper.
Puneti la marinat in frigider in acest amestec un pui portionat.
Dupa 1-2 ore scoateti bucatile de carne si puneti-le intr-o tigaie mare,adanca, in putin ulei la rumenit. Intoarcem puiul pe toate partile si apoi turnam peste el un pahar cu vin alb,acoperim si lasam la foc mic pana ce se evapora vinul.
Tinem tigaia pe foc,fara capac,pana ce se rumenesc bine bucatile de carne.
Exceptional.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii