autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui Sanghai

Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
piept de pui dezosat, 3 oua, sare, piper, busuioc, marar (proaspat sau uscat), chilly, 1 lingura mustar iute, faina, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Batem ouale si le amestecam cu sare,piper,busuioc,marar,chilly,faina si mustar.
Taiem pieptul de pui in fasii de grosimea unui deget.Dam fasiile de pui prin faina,apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.Le prajim in ulei incins pana devin auri.Se pot servi cu diverse garnituri sau simple,la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Sanghai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui

Pui "sanghai"

Ghilimelele atrag atentia asupra faptului ca nu am dorit sa fac preparatul asiatic, in varianta de

10 voturi    12 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Bun,bun,tare bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Imi place , cu legume sau piure e o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • piept de pui dezosat
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • marar (proaspat sau uscat)
  • chilly
  • 1 lingura mustar iute
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cristea M.
Tort cu nuca si cappuccino

Tort cu nuca si cappuccino

Separam ouale. Albusurile le punem in bolul cel mare (bol in care vom prepara compozitia blatului)

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Aperitiv "Omuleti"

Aperitiv "Omuleti"

Am numit acest aperitiv "omuleti".Defapt nu eu l-am numit asa ci un prieten de familie care s-a laudat

4 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in doua (pe lung,ca sa obtinem 2 jumatati de piept de pui). Intr-un

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,tare bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole