autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui Sanghai

Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristea M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
piept de pui dezosat, 3 oua, sare, piper, busuioc, marar (proaspat sau uscat), chilly, 1 lingura mustar iute, faina, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Batem ouale si le amestecam cu sare,piper,busuioc,marar,chilly,faina si mustar.
Taiem pieptul de pui in fasii de grosimea unui deget.Dam fasiile de pui prin faina,apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.Le prajim in ulei incins pana devin auri.Se pot servi cu diverse garnituri sau simple,la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Sanghai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui

Pui "sanghai"

Ghilimelele atrag atentia asupra faptului ca nu am dorit sa fac preparatul asiatic, in varianta de

10 voturi    12 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Mancare de cartofi cu kazier

Mancare de cartofi cu kazier

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste ,dupa ce s-a facut se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Bun,bun,tare bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Imi place , cu legume sau piure e o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • piept de pui dezosat
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • marar (proaspat sau uscat)
  • chilly
  • 1 lingura mustar iute
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cristea M.
Tort cu nuca si cappuccino

Tort cu nuca si cappuccino

Separam ouale. Albusurile le punem in bolul cel mare (bol in care vom prepara compozitia blatului)

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Aperitiv "Omuleti"

Aperitiv "Omuleti"

Am numit acest aperitiv "omuleti".Defapt nu eu l-am numit asa ci un prieten de familie care s-a laudat

4 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in doua (pe lung,ca sa obtinem 2 jumatati de piept de pui). Intr-un

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,tare bun...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu branzeturi