autor:

cristian gavan

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Pui Sanhai

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2005

Ingrediente
-Piept pui dezosat - 0,200gr, -Oua - 2 buc, -Sos de soia - 0,020 ml, -Mustar - 0,030 gr, -Sare - 0,001 gr, -Piper - 0,001 gr, -Faina - 0,200 gr, -Ulei -0,200 ml, -Marar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

238 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei. Se servesc cu diferite sosuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Sanhai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de legume cu carne

Musaca de legume cu carne

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar,cimbru dupa gust si se caleste

11 voturi    11 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii oparim 2-3’, apoi ii lasam cu deschizatura in jos,

34 voturi    16 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

238 voturi

Ingrediente

  • -Piept pui dezosat - 0,200gr
  • -Oua - 2 buc
  • -Sos de soia - 0,020 ml
  • -Mustar - 0,030 gr
  • -Sare - 0,001 gr
  • -Piper - 0,001 gr
  • -Faina - 0,200 gr
  • -Ulei -0,200 ml
  • -Marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Tocana munteneasca