autor:

Andra

» » Mancaruri cu carne

Pui Shanghai

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
600g piept de pui, 3 oua, 100g faina, 4 catei usturoi, 50g mustar, 1 legatura frunze de patrunjel, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un castron ouale, usturoiul, sarea, piperul, mustarul, 50g faina, verdeata si se amesteca bine. Fasiile de pui se consimenteaza cu sare si piper se dau prin faina, apoi prin compozitia de ou si se prajesc in ulei incins. se scot pe 2, 3 servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Puiul se taie in fasii subtiri longitudinale si se da prin amestecul rezultat din combinarea fainei

29 voturi    12 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Pui Shanghai in crusta de chips

Pui Shanghai in crusta de chips

Se spala carnea de pui si se taie fasii. Se sareaza dupa preferinta, se adauga piper sau condimente.

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Andra

    Andra (Chef de cuisine):

    Am preparat de curand aceasta reteta si este super buna. Mult mai buna ca la restaurantul chinezesc, va garantez:) pofta buna

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Burlacu Elena Iuliana , 19 octombrie 2013

    bun,bun

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2012

    Imi place dar eu prefer sa il fac la cuptor pe hartie de copt,daca il dai si prin susan e super !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Oricum este un deliciu,felicitãri!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Foarte bun!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2009

      cu toate ca nu este reteta originala,merge,pare a fi bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Tareeeeeeee bun puiut tau Andra. Il fac si eu des , din curcan mai ales dar il coc in cuptor pe foaie de copt, nu il prajesc in ulei....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Sunt convinsa ca e o bunatate. Ce poate fi mai bun decat pieptul de pui condimentat atat de bine?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Cordon haiducesc

Cordon haiducesc

Se taie pieptul de pui si se bate, se condimenteaza (eu folosesc amestec de condimente Fuchs), se

7 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place dar eu prefer sa il fac la cuptor pe hartie de copt,daca il dai si prin susan e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
FICATEI DE PASARE PANE