autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Pui shanghai

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 1 lingura mustar, 1 lingura sos de soia, 1 lingura seminte de susan, 1 lingura vin alb, 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

30 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem in felii subtiri (1cm ). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul,vinul, susanul, sare si piper dupa gust amestecand totul . Adaugam si faina si amestecam pana la omogenizare.
Punem o tigaie cu ulei de palmier la incins.
Luam rand pe rand bucatile de pui, le trecem prin pesmet apoi prin amestecul de ou si le prajim pe ambele parti .
Scoatem puiul pe servet absorbant pentru a scapa de excesul de ulei.
Este o reteta rapida si usoara. Se serveste cu garnitura de taitei sau legume.
Eu am servit cu garnitura de taitei, dar nu am mai apucat sa fac poze…
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

22 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui shanghai

Pui shanghai

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper. Facem urmatorul

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine):

    Am preparat "pui shanghai" si am fost foarte incantati de aromele pe care i le da mustarul cu vinul si sosul de soia. Trebuie sa recunosc am mai adaugat si eu ceva (ca doar asa e la bucatarie, unul mai pune altul mai taie din ingredientele retetei) Am observat ca aveam si un sos dulce de ardei cred ca este ce au intotdeauna pe masa in restaurantele chinezesti intre condimentele pentru salate, asa ca am pus si o lingura din acest sos.O bunatate si foarte aspectuos puiul facut asa. Vi-l recomand, foarte usor de facut si cu un rezultat spectaculos.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anonim , 09 octombrie 2016

    N-a fost rau pt un piept de pui pane romanesc. Pentru pui Shanghai, cautati alta reteta :-).

  • Fara foto

    Raluca Cristina Netoi Brumarescu , 03 octombrie 2013

    SUPER

  • Fara foto

    Vladut Si Atat , 02 octombrie 2013

    Aseara am facut..

    • corina

      corina (Chef de cuisine) , 29 mai 2011

      este puiul preferat de puiutul meu..

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      O minune delicioasa. Am o pofta mare, mare.

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      Oooooooooooo ce bunatate!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      Si mie imi place tare mult.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      Foarte gustos!

    • Fara foto

      vio , 14 iulie 2010

      forte bun o reteta usoara si buna

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

      Ce bunãtate!!!merçi de retetã, am sã fac si eu*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

30 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 lingura vin alb
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • Sare
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Anonim

N-a fost rau pt un piept de pui pane romanesc. Pentru pui Shanghai, cautati alta reteta :-).

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
rasol de vita cu sos de rosii