autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Pui shanghai

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2014

Ingrediente
un piept de pui dezosat si fara piele, 2 oua, 3 linguri de sos de soia, 1-2 lingurita zeama de lamaie, 2 lingurite mustar, faina, marar verde, sare, piper macinat, ulei pentru prajt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper.
Facem urmatorul amestec: batem bine ouale cu putina sare,adaugam sosul de soia,mustarul,zeama de lamaie si mararul taiat fin.Amestecam bine si potrivim de sare si piper. Adaugam in ploaie faina atat cat sa obtinem un amestec de consistenta unei smantani.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie ,dam bucatile de carne prin sosul de mai sus si prajim pana cand acestea prind o culoare aurie.Cand carnea este bine facuta o scoatem pe un un servet de hartie si lasam pana cand se scurge tot uleiul din ele.
L-am acompaniat cu un ketckup picant si drept garnitura cus-cus cu legume.
A iesit delicios de bun astfel incat la cateva zile am repetat experienta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui shanghai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui shanghai

Pui shanghai

Pieptul de pui il taiem in felii subtiri (1cm ). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia,

30 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

22 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 26 februarie 2014

    ........antrucat pieptul de pui este sarat an prealabil

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 26 februarie 2014

    SOSUL DE SOIA este destul de sarat , eu cred ca nu mai este nevoie de sare ;)

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2014

    cu placere!

    • Fara foto

      Marieta Pall , 02 ianuarie 2014

      Buna,multumesc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat si fara piele
  • 2 oua
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1-2 lingurita zeama de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • faina
  • marar verde
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajt

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
maria mihalache

maria mihalache (Chef de cuisine)

cu placere!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu carne si spanac