autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

PUI SHANGHAI

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
- doi piepti de pui dezosati, - 3 oua, - 200 ml lapte, - 50 g faina, - doua linguri cu mustar, - condimente: sare, piper, putina boia de ardei, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii si apoi in fasii de aproximativ sase centimetri latime. Intr-un vas se amesteca toate ingredientele (in afara de pui). Se adauga cata faina este nevoie pentru a se obtine o solutie de consistenta smantanii. In aceasta compozitie se scufunda bucatile de pui. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pe ambele parti.

Se servesc cu orez usor condimentat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI SHANGHAI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui shanghai

Pui shanghai

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper. Facem urmatorul

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Apetisant.

  • Fara foto

    ciprian , 14 februarie 2009

    Se pun in uleiul incins, dupa ce in prealabil a fost trecut si prin susan, si in compozitie se poate adauga sos de soia.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008

    Se poate servi si cu cartofi noi, e foarte bun...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • - doi piepti de pui dezosati
  • - 3 oua
  • - 200 ml lapte
  • - 50 g faina
  • - doua linguri cu mustar
  • - condimente: sare
  • piper
  • putina boia de ardei
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Snitele umplute