Se pun intr-o tava puiul si cartofii taiati in jumatati sau sferturi (depinde de marimea cartofilor). Se adauga condimentele, se stoarce zeama de la 2 lamai, se amesteca cu 3-4 linguri de ulei de masline si se toarna in tava, peste pui si cortofi. Se lasa la cuptor cca 45 de minute,l a 180 de grade, sau pana e gata puiul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii