autor:

Margareta

» » Mancaruri cu carne

Pui Stroganoff

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2013

Ingrediente
Piept de pui - 1 bucata, smantana - 3-400gr., ciuperci champignon - 8 buc castraveti murati - 5 buc., branza topita - 200gr., ceapa - 1 buc mica, busuioc uscat - 1 lingurita mica, sare, - dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati de marimea degetului mic... La inceput calim foarte putin ceapa, pana devine sticloasa, apoi adaugam pieptul de pui ,punem piper si sare iar cand pieptul de pui a prins culoarea alba, adaugam ciupercile, totul se lasa cam 10 minute la foc, fara apa.

Se adauga castravetii deja taiati si se lasa la fiert pana cand carnea e suficient de moale, moment in care adaugam branza topita, smantana si busuiocul. Toate vor clocotii cam 5 minute si nu uitam sa amestecam continuu. Se poate servi cu un piure de cartofi sau cu sfecla rosie...depinde de gusturile fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Carnea se taie cubulete. Intr-o punga punem faina si boiaua, se prinde punga la gura si se agita

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul

6 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui - 1 bucata
  • smantana - 3-400gr.
  • ciuperci champignon - 8 buc castraveti murati - 5 buc.
  • branza topita - 200gr.
  • ceapa - 1 buc mica
  • busuioc uscat - 1 lingurita mica
  • sare, - dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

8 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Pui cu bostan de placinta

Pui cu bostan de placinta

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Laste umplute

Laste umplute

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ficatei cu mamaliguta