autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui Stroganov

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 30 g unt, , 3 linguri ulei, , 2 cepe taiate rondele fine, , 2 catei de usturoi presati, , 8 fileuri de piept de pui taiate felii, , 250 g ciuperci taiate feliute, , 2 lingurite boia dulce, , 1 ceasca smantana acrisoara, , 1/4 ceasca bulion, , piper negru macinat, , 2 linguri patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o tigaie mare si se calesc in el, circa 3 minute, usturoiul si ceapa, pana ce se inmoaie.
Se adauga feliile de carne, se prajesc amestecand intruna, dupa care se incorporeaza ciupercile si boiaua dulce si se lasa si ele sa se prajeasca.
Se amesteca smantana cu bulionul si cu piperul, se toarna in tigaie si se lasa sa fiarba incet, pana ce se infierbanta sosul. Se presara peste pui patrunjelul tocat si se serveste cu o garnitura de orez sau de paste fierte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe la dubletta

Pulpe la dubletta

Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos. Incingi dubletta,

51 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Se lasa puiul la dezghetat, dupa care se spala, se curata de piele acolo unde consideram ca este

17 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 30 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe taiate rondele fine
  • 2 catei de usturoi presati
  • 8 fileuri de piept de pui taiate felii
  • 250 g ciuperci taiate feliute
  • 2 lingurite boia dulce
  • 1 ceasca smantana acrisoara
  • 1/4 ceasca bulion
  • piper negru macinat
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pui in stil libanez cu crostini