autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui Stroganov

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 30 g unt, , 3 linguri ulei, , 2 cepe taiate rondele fine, , 2 catei de usturoi presati, , 8 fileuri de piept de pui taiate felii, , 250 g ciuperci taiate feliute, , 2 lingurite boia dulce, , 1 ceasca smantana acrisoara, , 1/4 ceasca bulion, , piper negru macinat, , 2 linguri patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o tigaie mare si se calesc in el, circa 3 minute, usturoiul si ceapa, pana ce se inmoaie.
Se adauga feliile de carne, se prajesc amestecand intruna, dupa care se incorporeaza ciupercile si boiaua dulce si se lasa si ele sa se prajeasca.
Se amesteca smantana cu bulionul si cu piperul, se toarna in tigaie si se lasa sa fiarba incet, pana ce se infierbanta sosul. Se presara peste pui patrunjelul tocat si se serveste cu o garnitura de orez sau de paste fierte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 30 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe taiate rondele fine
  • 2 catei de usturoi presati
  • 8 fileuri de piept de pui taiate felii
  • 250 g ciuperci taiate feliute
  • 2 lingurite boia dulce
  • 1 ceasca smantana acrisoara
  • 1/4 ceasca bulion
  • piper negru macinat
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu masline