Se incinge untul intr-o tigaie mare si se calesc in el, circa 3 minute, usturoiul si ceapa, pana ce se inmoaie.
Se adauga feliile de carne, se prajesc amestecand intruna, dupa care se incorporeaza ciupercile si boiaua dulce si se lasa si ele sa se prajeasca.
Se amesteca smantana cu bulionul si cu piperul, se toarna in tigaie si se lasa sa fiarba incet, pana ce se infierbanta sosul. Se presara peste pui patrunjelul tocat si se serveste cu o garnitura de orez sau de paste fierte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii