autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui Tandoori

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 20 aprilie 2013

Ingrediente
1 kg piept de pui, 250 gr iaurt simplu, 30 gr suc de lamaie sau helas, 30 ml ulei de masline, 3 linguri condiment tandoori, piper, sare, 1 lingura boia de ardei dulce, patrunjel uscat

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui trebuie sa fie dezosat si fara piele.
Il spalam, il tamponam cu un servet si il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol facem amestecul de condimente.
Punem mai intai iaurtul cu sucul de lamaie(sau helas) si uleiul de masline.
Amestecam bine apoi punem condimentul tandoori, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust, apoi putin patrunjel uscat.
Le incorporam pe toate apoi dam drumul la pui in acest amestec.
Acoperim cu folie alimentara si dam totul la frigider 4-5 ore (e bine sa il faceti si de seara si sa-l lasati pana dimineata, asa este de preferat si cam asa cere reteta!!!!!!).
Punem intr-o tava si acoperim cu staniol.
Dam totul in cuptorul incins la o temperatura potrivita pentru 30-35 de minute.
Apoi descoperim puiul si il mai lasam pana este bine patruns.
Cand este gata il scoateti si serviti, simplu sau cu garnitura.
La noi s-a servit cu garnitura de orez si ananas!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tandoori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori

Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori

Se face o marinata din iaurt,zeama de lamaie si condimente,in care se pun ciocanele de pui si se

7 voturi    1 comentariu
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Pui  indian Tandoori

Pui indian Tandoori

Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt

22 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 250 gr iaurt simplu
  • 30 gr suc de lamaie sau helas
  • 30 ml ulei de masline
  • 3 linguri condiment tandoori
  • piper
  • sare
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • patrunjel uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Omleta Cu Sunca