Pieptul de pui trebuie sa fie dezosat si fara piele.
Il spalam, il tamponam cu un servet si il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol facem amestecul de condimente.
Punem mai intai iaurtul cu sucul de lamaie(sau helas) si uleiul de masline.
Amestecam bine apoi punem condimentul tandoori, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust, apoi putin patrunjel uscat.
Le incorporam pe toate apoi dam drumul la pui in acest amestec.
Acoperim cu folie alimentara si dam totul la frigider 4-5 ore (e bine sa il faceti si de seara si sa-l lasati pana dimineata, asa este de preferat si cam asa cere reteta!!!!!!).
Punem intr-o tava si acoperim cu staniol.
Dam totul in cuptorul incins la o temperatura potrivita pentru 30-35 de minute.
Apoi descoperim puiul si il mai lasam pana este bine patruns.
Cand este gata il scoateti si serviti, simplu sau cu garnitura.
La noi s-a servit cu garnitura de orez si ananas!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii