autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui Taranesc

Autor: Danut Nicolae Aftin (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Danut Nicolae Aftin (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2008

Ingrediente
Piept de pui (140gr),ardei gras de 2 culori (150gr),morcovi (55gr),champignioane (45gr),ceapa alba (35gr),adrei iute bulgaresc (30gr),marar si patrunjel verde (10gr),sare (3gr),piper (2gr),maghiran uscat (1gr),ulei (75ml).

Dificultate: Redusa Timp: 13 min

21 voturi

Mod de preparare

Se fileteaza pieptul si se feliaza bucati, morcovul se taie subtire si bastonase, ceapa se taie pestisor, ardeiul gras si cel iute se taie la fel ca morcovul, verdeata se toaca marunt, ciupercile se taie si ele marunt, mai intai se caleste morcovul in ulei cam 1 min. dupa care se introduc ardeii, ceapa, pieptul de pui si se mai calesc impreuna cca. 4 minute la foc potrivit. Dupa care se introduc si ciupercile, sarea, piperul si maghiranul mai adaugati 100 ml de apa si mai lasati pe foc cca. 5 min. Se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra si cu mamaliguta(la alegere).
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

-Se spală bine carnea (aripioarele, în cazul meu) și se taie, porționându-se după

14 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

13 min

21 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui (140gr),ardei gras de 2 culori (150gr),morcovi (55gr),champignioane (45gr),ceapa alba (35gr),adrei iute bulgaresc (30gr),marar si patrunjel verde (10gr),sare (3gr),piper (2gr),maghiran uscat (1gr),ulei (75ml).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Conopida umpluta