autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui Taranesc

Autor: Danut Nicolae Aftin (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Danut Nicolae Aftin (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2008

Ingrediente
Piept de pui (140gr),ardei gras de 2 culori (150gr),morcovi (55gr),champignioane (45gr),ceapa alba (35gr),adrei iute bulgaresc (30gr),marar si patrunjel verde (10gr),sare (3gr),piper (2gr),maghiran uscat (1gr),ulei (75ml).

Dificultate: Redusa Timp: 13 min

21 voturi

Mod de preparare

Se fileteaza pieptul si se feliaza bucati, morcovul se taie subtire si bastonase, ceapa se taie pestisor, ardeiul gras si cel iute se taie la fel ca morcovul, verdeata se toaca marunt, ciupercile se taie si ele marunt, mai intai se caleste morcovul in ulei cam 1 min. dupa care se introduc ardeii, ceapa, pieptul de pui si se mai calesc impreuna cca. 4 minute la foc potrivit. Dupa care se introduc si ciupercile, sarea, piperul si maghiranul mai adaugati 100 ml de apa si mai lasati pe foc cca. 5 min. Se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra si cu mamaliguta(la alegere).
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

-Se spală bine carnea (aripioarele, în cazul meu) și se taie, porționându-se după

14 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc

20 voturi    8 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

13 min

21 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui (140gr),ardei gras de 2 culori (150gr),morcovi (55gr),champignioane (45gr),ceapa alba (35gr),adrei iute bulgaresc (30gr),marar si patrunjel verde (10gr),sare (3gr),piper (2gr),maghiran uscat (1gr),ulei (75ml).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Favas á Algarvia