autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui Taranesc

Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
Piept de pui - 140gr, Ardei gras de 2 culori -150gr, Morcovi -55gr , Champignioane -45gr, Ceapa alba -35gr], Ardei iute bulgaresc - 30gr, Marar si patrunjel verde - 10gr, Sare -3gr, Piper -2gr, Maghiran uscat -1gr, Ulei -75ml

Dificultate: Redusa Timp: 13 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fileteaza pieptul si se feliaza bucati, morcovul se taie subtire si bastonase, ceapa se taie pestisor, ardeiul gras si cel iute se taie la fel ca morcovul, verdeata se toaca marunt, ciupercile se taie si ele marunt.
Mai intai se caleste morcovul in ulei cam 1 min. dupa care se introduc ardeii, ceapa, pieptul de pui si se mai calesc impreuna cca. 4 minute la foc potrivit. Dupa care se introduc si ciupercile, sarea, piperul si maghiranul mai adaugati 100 ml de apa si mai lasati pe foc cca. 5 min. Se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra si cu mamaliguta (la alegere).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
BORS TARANESC DE PUI

BORS TARANESC DE PUI

Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in

9 voturi    7 comentarii
5h
Borsuri si Ciorbe
Pui taranesc

Pui taranesc

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in

21 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

13 min

0 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui - 140gr
  • Ardei gras de 2 culori -150gr
  • Morcovi -55gr
  • Champignioane -45gr
  • Ceapa alba -35gr]
  • Ardei iute bulgaresc - 30gr
  • Marar si patrunjel verde - 10gr
  • Sare -3gr
  • Piper -2gr
  • Maghiran uscat -1gr
  • Ulei -75ml

Raporteaza reteta

Retete
de Victor Radu
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu ardei si piure de cartofi