autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui Taranesc

Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victor Radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
Piept de pui - 140gr, Ardei gras de 2 culori -150gr, Morcovi -55gr , Champignioane -45gr, Ceapa alba -35gr], Ardei iute bulgaresc - 30gr, Marar si patrunjel verde - 10gr, Sare -3gr, Piper -2gr, Maghiran uscat -1gr, Ulei -75ml

Dificultate: Redusa Timp: 13 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fileteaza pieptul si se feliaza bucati, morcovul se taie subtire si bastonase, ceapa se taie pestisor, ardeiul gras si cel iute se taie la fel ca morcovul, verdeata se toaca marunt, ciupercile se taie si ele marunt.
Mai intai se caleste morcovul in ulei cam 1 min. dupa care se introduc ardeii, ceapa, pieptul de pui si se mai calesc impreuna cca. 4 minute la foc potrivit. Dupa care se introduc si ciupercile, sarea, piperul si maghiranul mai adaugati 100 ml de apa si mai lasati pe foc cca. 5 min. Se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra si cu mamaliguta (la alegere).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
BORS TARANESC DE PUI

BORS TARANESC DE PUI

Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in

9 voturi    7 comentarii
5h
Borsuri si Ciorbe
Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

-Se spală bine carnea (aripioarele, în cazul meu) și se taie, porționându-se după

13 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

13 min

0 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui - 140gr
  • Ardei gras de 2 culori -150gr
  • Morcovi -55gr
  • Champignioane -45gr
  • Ceapa alba -35gr]
  • Ardei iute bulgaresc - 30gr
  • Marar si patrunjel verde - 10gr
  • Sare -3gr
  • Piper -2gr
  • Maghiran uscat -1gr
  • Ulei -75ml

Raporteaza reteta

Retete
de Victor Radu
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Curry usor de pui